Groepen

Login Form

Nieuws

Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord dat we niet meer kunnen sporten in de Wilhelminazaal in Panningen. Deze zaal wordt afgebroken. We hadden gehoopt dat we alle lesuren zouden kunnen geven in de sporthal. Helaas is dit niet gelukt. Een aantal groepen gaan sporten in de gymzaal van het Kerkeboske in Helden of naar gymzaal de Riet. Misschien niet zo fijn. Toch hopen we dat iedereen snel gewend is aan de nieuwe accommodatie en veel bewegingsplezier beleeft. We zullen blijven zoeken in de toekomst naar een accommodatie voor iedereen. Bekijk de groepsinformatie van jou les voor de veranderingen in locatie en/of lestijden.

Op 7 december was het voor vele meiden van de recreatieve groepen en turnspeeltuin vroeg op staan om op tijd in Horn te zijn voor de turnontmoeting. Na heel hard trainen tijdens de lessen was het dan zo ver: de meiden konden nu eindelijk aan ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s laten zien wat zij geleerd hebben in de afgelopen weken. De spanning was om te snijden!!

Deze turnontmoeting is een wedstrijd in teamverband voor recreatieve turn(s)ters die 1 á 2 uur per week turnen, die normaal niet in aanmerking komen voor individuele wedstrijden. De groepjes worden onderverdeeld in diverse niveaus, met bijbehorende oefenstof. Ieder team neemt deel op haar eigen niveau.

GV Concordia kwam met drie groepen uit in het niveau R1, o.l.v. Liesbeth, Winnie, Ilona, Maud, Mandy, Noortje en Joep. Daarnaast kwam er nog 1 groepje uit in niveau R2, o.l.v. Monique en Noah.

Na een gezamenlijke opmars en warming-up gingen de meiden aan de slag. Het serieuze wedstrijdwerk op de onderdelen brug, balk, lange mat en sprong, werd afgewisseld met acrogym, kon er gekleurd worden en was er tijd voor een heerlijke versnapering als pauze. Om 12 uur was er een weer een opmars voor de prijsuitreiking. Alle meiden hebben ontzettend goed hun best gedaan. En bovenal heeft iedereen heel veel plezier beleefd. Dit alles werd bekroond met vier keer een 3e plaats.

 

Wij zijn ontzettend trots op onze meiden… Goed gedaan!!

Het Peel en Maastoernooi 2015 heeft plaats gevonden op 14 maart in sporthal Piushof te Panningen. De meiden hebben hun beste beentje voor gezet en aan alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes, zusjes, noem maar op laten zien wat ze allemaal al kunnen. Het was een spannende en leuke dag, meiden van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie! De foto's zijn te vinden onder het kopje foto's!

 

Zaterdag 26-4 géén les
Zaterdag 3-5 géén les KAMP
Zaterdag 10-5 turnspeeltuin 9.00 – 10.30 (regulier)