Groepen

Login Form

Nieuws

Dames trampoline springen hebben op het LK in Bocholtz de eerste plaats behaald op de mini tramp. Daarnaast hebben zij ook individueel gesprongen op de onderdelen pegasus en/of mini trampoline. Hierbij behaalde Suus Geerlings de derde plek op de pegasus. Super gedaan dames!

Zondag 31 januari was voor de trampolinegroep van GV Concordia het debuut op het Limburgs kampioenschap in Vaals. Het team bestond uit: Sanne Jeurninck, Suus Geerlings, Ilona Bongers, Alexandra Drissen, Winnie en Gaby van de Pasch, Pien Derks, Maud Opstals en Mandy Briels. In de ochtend werd met het team de spits afgebeten op de minitrampoline. Met mooie sprongen en wat verbeterpuntjes werd een mooie 2e plaats behaald. Daarna door naar de pegasus, waar de hoge sprongen gewaardeerd werden door de jury. Hier is GV Concordia Limburgs Kampioen geworden!

In de middaguren vonden de persoonlijke wedstrijden plaats. Maud en Mandy hadden pech dat ze last-minuten met het hoogste niveau mee moesten doen, waardoor een sprong niet gewaardeerd is geworden. De uitslagen bij de mini trampoline: Junior Alexandra 3e, senior Pien 5e, Gaby 4e en Winnie is Limburgs Kampioen geworden bij de minitramp! De individuele uitslagen op de pegasus: Gaby 4e, Winnie 3e, Maud 2e en Mandy Limburgs Kampioen! Met deze trotse ervaring gaan wij ons uiterste best doen tijdens de plaatsingswedstrijd voor de Nederlandse kampioenschappen op 20 februari aanstaande in Helledoorn.

.  

Zaterdag 20 februari jl. is de trampoline groep van GV Concordia afgereisd naar Hellendoorn. Met als doel: ons plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap groepsspringen. Zou één jaartje voorbereiding voldoende zijn voor het team bestaande uit de springsters Mandy Briels, Maud Opstals, Gaby en Winnie van de Pasch, Pien Derks, Alexandra Drissen, Sanne Jeurninck, Suus Geerlings, Ilona Bongers, Moniek en Merieke Grubben.

Als bagage namen we mee een streksalto, Yamashita, schroef en Tsukahara en dit allemaal in groepsformatie in een vlot tempo achter elkaar. De eerste serie op minitrampoline verliep soepel met enkele kleine verbeterpuntjes. De springsters en ook onze toeschouwers waren tevreden.

 

Daarna volgde de tweede serie op de pegasus met minitrampoline. Hier vlogen we over heen met enkele minuscule valpartijtjes. Vervolgens de vlaggenparade en de uiteindelijke uitslag. De spanning was om te snijden… maar het resultaat mag er zeker zijn! We zijn geplaatst op beide onderdelen met een respectievelijke 4e plaats op trampoline en 10e op pegasus. Op naar Surhuisterveen in Friesland waar op 4 juni het NK wordt gestreden!