Login Form

Op zaterdag 16 juni mochten we in alle vroegte richting Zevenbergen om daar deel te nemen aan de Districtfinale van div 4 en 5 . In deze Districtfinale komen de beste 36 turnsters van elk niveau uit Zeeland, Limburg en Brabant bij elkaar .

Vanuit onze vereniging mochten in wedstrijd 1 deelnemen Julia Janssen bij Jeugd div 5 en Joeske v Lent, Guusje Steeghs en Bo Ottenheim bij Jeugd Div 4. Het was een wedstrijd met groot niveauverschil de meiden van Limburg staken met kop en schouders boven de rest uit. Alle 4 de meiden hebben een top wedstrijd geturnd met erg mooie resultaten. Bij jeugd div 5 is Julia Districtskampioen geworden! Bij Jeugd div 4 mochten 2 meiden het podium betreden, Bo voor plek 3 en Guusje voor plek 1 en dus ook Districtskampioen. Joeske werd 18de.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan de junioren van div 5 Ilse Meij en Laury Theelen, en bij div 4 Selina v Berlo. Ook deze meiden hebben alle 3 een zeer mooie en stabiele wedstrijd geturnd. Laury behaalde een 4de plaats en Ilse een 8ste , Selina werd in div 4 14de.

In wedstrijd 3 mochten onze senioren hun beste beentje voort zetten. Bij de senioren div 5 mochten Iris Buijssen en Mayke vd Beuken hun wedstrijd turnen . En in div 4 was het Mirthe Peeters. En wederom lieten de meiden zien dat ze er hard voor getraind hadden . Voor Iris was het haar laatste wedstrijd en deze wilde ze graag met mooie resultaten afsluiten . En dat deed ze hoor ze behaalde een welverdiende 4de plaats, Mayke werd 11de . En Mirthe bij div 4 behaalde een 21ste plaats.

We zijn met recht trots op al onze finale turnsters. Nu nog onze clubkampioenschappen gehouden op 1 juli in de sporthal. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij al deze kampioenen. Wedstrijd begint om 12.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.