Login Form

Op 9 juni vonden in Brede de districtkampioenschappen plaats. De beste turnsters van Brabant, Limburg en Zeeland mochten hier deelnemen.

Eef Horsten,Mex Zanders en Tes Vercoulen beten het spits af in de categorie Instap D1. De meiden turnden een goede wedstrijd.  Eef werd Districtkampioen! Mex eindigde als 7de en Tes als 12de.

In wedstrijd 2  waren Lincy Smeets en  Pien van Ninhuys in de categorie Pupil 1 D1 aan de beurt. Beiden dames lieten progressie t.o.v het LK zien. Pien eindigde als 11de en Lincy als 12de .

In Wedstrijd 3 kwamen de pupillen 2 in actie. Myrthe Tomassen (D2) behaalde een mooie 5de plek. Sanne Minten werd in categorie D1 ook 5de.

In de laatste wedstrijd waren de jeugd meiden aan de beurt. Pien Sanders (D2) turnde zich in de top 5 met haar 5de plaats. Tessa Deckers (D1) sloot deze dag super af en werd verdiend Districtkampioen.

Super prestatie van iedereen we zijn trots op jullie.

Op de vroege zaterdagochtend 9 juni mocht Pippa Boots deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen turnen instap N2 in Almelo. Ze mocht als allereerste de spits afbijten op de balk en deed dit zeer sterk. Daarna liet ze een mooie oefening op de vloer zien. Als derde was de sprong aan de beurt en ook hier haalde ze het maximale uit de kast. Als laatste toestel was de brug aan de beurt. Hier waren de andere deelnemers erg sterk en miste de puntjes op de i. Al met al een hele nette wedstrijd waarmee Pippa zich 18de van Nederland mag noemen! Een hele mooie prestatie!!