Login Form

In het weekend van 9 en 10 dec organiseerde Concordia Panningen en SSS Helden samen de voorwedstrijd van het turnen 2017/2018  Vanwege de fusie waar beide clubs nu middenin zitten was dit een mooie manier om te laten zien dat samenwerken geen enkel probleem is.

Op zaterdag waren het de N turnsters en div 2 turnsters die mochten en na deze wedstrijd moeten ze nog een kwalificatiewedstrijd, daarna weten ze pas of ze door gaan naar volgende wedstrijd. Van SSS/Concordia mocht Pippa Boots op zaterdag bij de Instappers N2 het spits afbijten wat wedstrijd betrof maar ook de primeur van het nieuwe clubpakje. Pippa turnde een zeer mooie wedstrijd en deze werd ook goed beloond .Ze mocht plaats nemen op het hoogste podium. Wauw wat knap zeg Proficiat Pippa .
In de laatste wedstrijd op zaterdag mocht Linda Verboeket bij de senioren div 2 haar wedstrijd turnen. Linda was helaas geblesseerd aan haar enkel en kon daardoor niet alles turnen zoals we graag wilde. Maar met de aangepaste oefeningen werd ze 13de.

Op zondag mochten we weer in alle vroegte beginnen om alles klaar te hebben. Vanuit SSS Helden is Doortje Deijkers over gestapt naar het RTC Limburg. Zij komt op wedstrijden uit voor SSS en het RTC Limburg. Doortje turnde bij de pupillen 2 N2 en behaalde een 14de plaats.
In wedstrijd 2 mochten onze Pupillen 1 D2 en Jeugd D1 meiden laten zien hoe hard ze gewerkt hebben de afgelopen tijd. Bij de pupillen 1 D2 gingen de meiden Eef Amendt, Fleur Hermans, Emma Janssen en Tess Janssen er helemaal voor. Ze deden het super goed de leiding was onder de indruk . Fleur werd 11de, Emma 15de, Tess 19de en Eef 22e en alle 4 door naar ½ finale Aan de andere kant van de zaal waren de Jeugd D1 meiden: Lynn vd Meene, Anne Absil, Tessa Deckers en Benthe Ghielen. Ook deze meiden gingen er helemaal voor. Tessa had ook een blessure maar toch ging het allemaal heel goed. Tessa behaalde een 4de plaats, Anne een 9de, Lynn 12de en Benthe 25e. De eerste 20 mogen naar ½ finale.
In de 3de wedstrijd mochten de pupillen 2 D2 en onze Junioren div 5 laten zien wat ze in huis hadden. De meiden van pupil 2 D2 hebben de laatste tijd echt super hard gewerkt vooral aan de balkoefeningen want de pasjes zijn toch erg ingewikkeld. Maar ze zagen er nu erg mooi uit. En het harde werken werd ook goed beloond. 1 ste plaats voor Daisy Niessen, 5e Mirthe Ebisch, 6e Mirthe Tomassen, 10e Guusje Ghielen. Natuurlijk alle 4 door naar ½ finale. Aan de andere kant waren de junioren: Ilse Meij, Daantje vd Beuken, Tooske Ghielen, Marit Engelen, Laury Theelen en Evi Nooijen. De meiden hadden er erg veel zin de 3 toestellen brug, sprong en vloer gingen super goed. Helaas bij balk toch nog wat valletjes. De uitslag was als volgt: Laury en Evi samen 4de, Ilse 8ste, Marit 15de, Daantje 22e en Tooske 25e hier mochten de eerste 30 door naar ½ finale.

Via deze weg willen wij nogmaals alle sponsoren, ouders en turnsters en vrijwilligers bedanken voor hun hulp dit weekend.