Login Form

In Tilburg werden dit weekend de Open Tilburgse Kampioenschappen georganiseerd. Vanuit SSS/Concordia waren alle N turnsters en div 2 en 3 ingeschreven voor deze wedstrijd. Een mooie wedstrijd om te kijken zijn we al klaar voor de wedstrijden of is er nog werk aan de winkel. We begonnen op zaterdag om 8.30 met onze Instap N3 meisjes: Gielke Verhaegh, Fleur Sillekens en Renske Timmermans. Voor hun de allereerste “echte “ wedstrijd, dus extra spannend. Maar op een paar kleine schoonheidsfoutjes ging het super goed. Fleur werd 6de, Gielke 14de en Renske 15de
.
Ook in deze wedstrijd mocht Lieve Boots bij de jeugd 2 div 3 haar eerste wedstrijd turnen in de keuze oefenstof. Ze had er ontzettend veel zin in en zeker in haar eigen vloeroefening op eigen gekozen muziek. Ze turnde de sterren van de hemel en werd dik 1ste. Proficiat Lieve.

In de 2e wedstrijd was Meike Thijssen bij de pupil 1 N3 aan de beurt en onze Junioren div 3: Lieke Teeuwen, Fay Peeters en Niki Meerts. Helaas kon Niki vanwege een blessure niet meedoen. Lieke en Fay hebben goed geturnd met nog als aandachtspunt de brug. Lieke werd 16de en Fay 18de. Meike turnde een super wedstrijd en deze werd ook dik beloond met een mooie 2de plaats. Super Meike proficiat.

In wedstrijd 3 waren onze pupil 2 N3 Esmae Bos en Tessie Peeters aan de beurt. Beide turnde een stabiele wedstrijd met ook zeker nog wat aandachtspunten maar wel om tevreden over te zijn. Esmae 19de en Tessie 20ste.

Door naar de laatste wedstrijd van de dag waarin Maud Sillekens bij Jeugd N4 mocht laten zien wat ze in huis had en onze senioren div 3 Chayenne Bos en Femke Steeghs. Maud was goed in vorm en behaalde erg mooie punten ook de moeilijke vloeroefening ging soepel geen probleem ze werd beloond met een mooie 6de plaats. Chayenne en Femke waren aan elkaar gewaagd. Femke wilde perse voor het eerst de Tsuki op sprong maken. En dat heeft ze ook gedaan nog wel met een val, maar verder prima. Chayenne turnde mooie oefeningen. Uiteindelijk werd Femke 9de en Chayenne 16de. 
Na een lange succes volle dag gingen we om 20.15 uur huiswaarts.

Op zondagmorgen mochten we weer present zijn om 8.30 uur met Pippa Boots bij de Instappers N2. Ook voor haar dus de allereerste “echte”wedstrijd ,dus extra spannend. Ze turnde de sterren van de hemel net als haar zus een dag eerder. En ook zij werd dik verdiend 1ste.

In de 2de wedstrijd mocht Linda Verboeket bij de senioren div 2 laten zien of ze al wedstrijd klaar was. Maar helaas nog niet helemaal, dus nog hard aan het werk de komende weken.
Linda behaalde een super mooie 10de plaats.

Als SSS/Concordia kijken wij terug op een mooie oefenwedstrijd waar iedereen zeker wat van geleerd
heeft, maar vooral genoten heeft.