Groepen

Login Form

Nieuws

A.s. zaterdag 6 mei 2017 kunnen we toch terecht in de Wieksjlaag in Beringe, dus de gymkids les van 9.00 uur tot 10.00 uur kan gewoon door gaan.
 
 

Zaterdag 16 juni 2016 zijn de gymkids naar de speeltuin gegaan. Er werd door de kinderen geschommeld, van de glijbaan gegleden, geklommen en geklauterd als hun leven hier van af hing. Dit was mooi om te zien vanaf de zijlijn. Maar als leiding hebben we natuurlijk ook af en toe actief meegedaan, leuk om je weer even kind te voelen. Even een keer een gymles op een andere manier, zonder al te veel regels en opdrachten. Even samen spelen en lachen. In de pauze was er natuurlijk iets lekkers voor iedereen want van dat spelen krijg je dorst.

Ook dit seizoen mogen de recreatieve turners en turnsters uit Peel en Maas weer aan alle belangstellenden laten zien wat ze geleerd hebben.  Ongeveer 120 turners en turnsters van SSS Helden,  Volharding Maasbree,  KSV Castellum Kessel en Concordia Panningen,  Beringe en Grashoek turnen in categorieën voor medailles. 
Dit alles zal zaterdag 28 november vanaf 15.00 uur plaatsvinden in sporthal Piushof in Panningen.  Iedereen is welkom om te komen kijken.  Voor kinderen is de entree gratis,  vanaf 16 jaar wordt er 1 Euro entree gevraagd.


Afgelopen zaterdag 12 maart hebben ruim 35 gymkids van GV Concordia hun beweegdiploma gehaald. De gymkids lessen worden gegeven in Egchel, Grashoek, Beringe en Panningen. Maar deze dag was de les voor iedereen in de sporthal in Panningen. Het was een drukbezochte ochtend en alle kinderen hebben maar liefst ruim 15 verschillende onderdelen aan hun ouders, opa's en oma's andere bekenden kunnen laten zien.
In deze onderdelen zijn alle basis bewegingsvormen aan bod geweest: klimmen, zwaaien, rollen, balanceren, enz.

Omroep P&M was aanwezig om alles vast te leggen. En zelf vanuit de KNGU kregen we hoog bezoek van Gijs Naus. Na afloop ging iedereen met het Nijntje beweegdiploma EN een lekker Nijntje broodje, met dank aan Bakker Bart, naar huis. Wij feliciteren alle Concordia gymkids van harte met deze mooie prestatie! Foto's staan onder kopje foto's en filmpjes.

.  

 

 

Op maandag 31 augustus starten de scholen, maar de gymkids van Panningen starten maandag 7 september weer met gymmen.