Login Form

Nieuws

De vrijdaglessen zijn in de wintermaanden een half uur eerder dan in de zomer, vanwege een huurder na ons in de winter. Vanaf vrijdag 10 maart schuiven de lessen weer terug naar respectievelijk 17:00, 18:00 en 19:00. De maandaglessen blijven het hele jaar onveranderd.

 

Zondag 15 januari gaan degenen, die mee hebben geholpen met loten verkopen en/of zwerfvuil opruimen, naar de turnhal in Budel van 15:00 tot 17:00. Diegenen hebben een uitnodiging hiervoor ontvangen op de mail.

Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord dat we niet meer kunnen sporten in de Wilhelminazaal in Panningen. Deze zaal wordt afgebroken. We hadden gehoopt dat we alle lesuren zouden kunnen geven in de sporthal. Helaas is dit niet gelukt. Een aantal groepen gaan sporten in de gymzaal van het Kerkeboske in Helden of naar gymzaal de Riet. Misschien niet zo fijn. Toch hopen we dat iedereen snel gewend is aan de nieuwe accommodatie en veel bewegingsplezier beleeft. We zullen blijven zoeken in de toekomst naar een accommodatie voor iedereen. Bekijk de groepsinformatie van jou les voor de veranderingen in locatie en/of lestijden.

Ook dit jaar zullen onze freerungroepen weer meedoen aan de zwerfvuilactie. In de herfstvakantie, op zaterdag 12 oktober, zullen onze freerunners weer hun best doen om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruilen. Dit alles in opdracht van de gemeente Peel en Maas, waar we als vereniging een vergoeding voor ontvangen.

Even een herinnering voor de training in Budel.
Zondag 27 oktober van 14.00 tot 16.00

Het adres van de turnhal is:
Sportlaan 7
6021 Ka
Budel

Alle leden die minimaal 5 loten verkocht hebben tijdens de grote clubactie mogen hier gratis naar toe. 

Sportieve groet,
GV Concordia