Groepen

Login Form

Bij-selectie / Turnbasics                                      

Lestijden:

Locatie:

Leiding:

Dinsdag 17.00 – 19.00

Sporthal Piushof, Panningen

Liesbeth (bij-selectie)

Donderdag 16.00 – 17.00

Gymzaal Kerkeboske
Aan de Koeberg 3, Helden

Ellen (turnbasics)

Zaterdag 09.00 – 10.00

Kanaalstraat (Wieksjlaag), Beringe

Ernie (turnbasics)


Turnbasics

Op donderdag starten kinderen om 16.00 uur in de gymzaal Kerkeboske in Helden. Kinderen kunnen ook op zaterdag om 09.00 uur in Beringe terecht bij de Turnbasics. 
De lessen van de turnbasics zijn bedoeld voor jonge kinderen vanaf 5 jaar tot de jeugd van een jaar of 10. Tijdens deze lessen wordt gebruikt gemaakt van turntoestellen. De basisonderdelen zoals springen, balanceren, duikelen, zwaaien, klimmen, maar ook spelvormen bevorderen de motoriek van deze kinderen. Daarnaast is ook het sociale contact met leeftijdgenootjes een belangrijke factor in deze lessen. Samen, met plezier, sporten.

Bij-selectie 

De bij-selectie kent leden, veelal meisjes, van jong (8 jaar) tot oud, voor ieder wat wils. Deze meisjes willen graag de vormen van turnen beoefenen maar willen b.v. geen verplicht wedstrijden turnen. De meisjes komen vanuit de turnspeeltuin, turnbasics, of via anderen wegen in deze groep terecht. Tijdens de lessen wordt gebruikt gemaakt van de basisonderdelen turnen zoals springen, balanceren, duikelen en zwaaien. Daarnaast is ook het sociale contact met leeftijdgenootjes een belangrijke factor in deze lessen. Samen, met plezier, sporten.

Een keer per jaar wordt het Peel en Maas toernooi georganiseerd om deze kinderen ook aan een wedstrijd te laten deelnemen.

Bekijk ons nieuwe lesrooster op de homepagina van deze website of ga naar www.sportclubpareja.nl